Aquest dissabte MAGNIFICAT de John Rutter

Aquest dissabte a l’Auditori Sa Màniga ,a les 16.30h: MAGNIFICAT de John Rutter (espectacle gratuït).

La Coral s’Alzinar de Capdepera oferirà la versió íntegra del “Magnificat” de John Rutter, una gran obra per a soprano solista, cor i orquestra. Rutter és ara mateix un dels compositors més reconeguts arreu, pel que fa a composicions per a cor, i concretament el seu “Magnificat” ha estat interpretat pràcticament a tot el món. Per a aquesta ocasió, la coral comptarà amb el suport de 12 músics i actuarà com a solista Bàrbara Femenias. La direcció anirà a càrrec d’Elionor Gómez-Quintero.

mtd_110_0_thumb

LES ENTRADES DEL CONCERT ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 15 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT EL CONCERT.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada