Presentació de l’Observatori Turístic 2014

Jornada de presentació de les conclusions més rellevants de l’experiència turística al destí de Cala Millor – Mallorca.

Presentació de l’Observatori de l’Experiència Turística de la Badia de Cala Millor, un projecte que s’ha dut a terme l’any 2014 en el marc de la gestió del Consorci de Turisme i que el proper dimarts dia 17 de març es donarà a conèixer a tots els ciutadans i teixit empresarial del destí turístic de Cala Millor-Mallorca, que inclou tots els nuclis dels municipis de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.Al llarg de la sessió es presentaran les conclusions més rellevants de l’estudi en relació a la valoració dels atractius, serveis i recursos turístics per part dels turistes que visiten el destí, així com també, s’analitzaran les perfils, preferències i tendències dels mateixos.

La cita és a l’Auditori de Sa Màniga, a Cala Millor, a les 12:00 hores del dimarts dia 17 de març.

Esperam que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada