Crònica de la 3a conferència del cicle Implica’t

Ahir es va realitzar la tercera ponència inscrita en el cicle de conferències “Implica’t” a càrrec de Carme Fleta, llicenciada en Filosofia i Lletres, experta en comunicació i llenguatge, formadora en professorat i autora de llibres sobre educació, amb un gran èxit.
Carme Fleta, amb el seu toc d’humor, va enfocar la seva xerrada entorn als reptes de la comunitat educativa, incidint en la idea del canvi i tenint en compte el moment actual.
L’autora, va plantejar una sèrie de reptes educatius: la importància de la cooperació i col•laboració com a un dels primers valors a aconseguir; el sentit de responsabilitat unit a les conseqüències dels actes; la capacitat d’esforç i voluntat per tal de poder aconseguir el que volem; la coherència per part dels educadors perquè els infants primer facin les seves obligacions i llavors el que desitgen; i finalment la importància de treballar ja des de petits l’organització d’idees i l’expressió oral.

Notícia escrita per Catalina Mª Vives.

implica't

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada