Eleccions a Andalusia

Amb na Susana Díaz, del PSOE, que en els debats no deixa xerrar ningú; amb n’Alberto Sanjuan, del PP, que per res del món voldria esser comandat per un català; amb n’Albert Rivera, que pretén ensenyar a pescar a la segona flota pesquera més nombrosa de l’estat; amb na Teresa Rodríguez, de Podemos, que vol demanar als andalusos si s’ha de suprimir la Setmana Santa; i amb els de Vox, que diuen que si guanya Podemos regalaran la Mesquita i la Giralda als musulmans i tiraran els homosexuals de damunt el campanar… estan deixant el llistó intel·lectual molt alt a la campanya electoral andalusa!

Redéu, i encara hi manquen les locals, les nostres autonòmiques, les catalanes i les generals! Ja fris que sigui Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada