Fotografies antigues

Si una icona té força a Mallorca, tant entre els nins com entre els grans, és la figura del dimoni. Potser es degui a l’atracció humana cap  allò dolent i terrorífic, però el cas és que fem més cas a la figura diabòlica que per exemple el propi Sant Antoni. Sempre és més fàcil trobar algú disposat a disfressar-se  de dimoni que no de Sant  Antoni. Igualment sé de dimoniades i de colles  de diables, però no de Sant Antonis.    Un fet que bé es mereix tot un estudi, no?

Però deixem-nos de romanços i veiem les fotografies antigues d’aquesta setmana, que precisament va d’una dimoniada que es féu a Sant Llorenç del 1986 en què s’aplagaren les colles dels diferents municipis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada