Concert de cant postgregorià a Sa Màniga

Dissabte, 28 de març, a les 16:30h. CONCERT DE CANT POST-GREGORIÀ: POLISSONIA I SCHOLA GREGORIANA DE MALLORCA.

A l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. Entrada gratuïta. Entrades limitades; recollir a taquilla a partir de les 16h només el mateix dia. No es reserven prèviament. No van numerades. A partir de 5 anys.

Els grups POLISSONIA i SCHOLA GREGORIANA de MALLORCA presenten a Cala Millor un concert de cant post-gregorià. El cant post-gregorià inclou els nous repertoris, les noves formes i els diferents criteris d’interpretació que apareixen a Europa a partir del segle IX. En aquest sentit, oferiran peces del Codi del papa Calixte II (segle XII), del Llibre Vermell de Montserrat (segle XIV) i del Cantoral de la Concepció de Palma (segles XIV-XV).

LES ENTRADES DEL CONCERT ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 15 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT EL CONCERT.

cartell

Polissonia

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada