Conferència “Prevenció dels perills de les xarxes socials i internet. Com t’impliques en l’educació digital dels teus fills i filles?”

Ahir a les 19:00h, a l’Auditòrium Sa Màniga, es va realitzar la darrera de les conferències del cicle “Implica’t” per part del policia tutor Joan Oliver i l’oficial Rafel Ferragut, de Llucmajor.

La ponència “Prevenció dels perills de les xarxes socials i Internet” la va iniciar Joan Oliver, el qual va incidir en la importància per part dels pares d’educar als seus fills i filles perquè facin un bon ús d’internet i de les xarxes socials. Per aconseguir-ho, va comentar que era primordial la confiança i una comunicació oberta amb els progenitors.

A continuació, Rafel Ferragut va explicar quines eren les principals infraccions delictives comeses a través de les Tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC). Entre elles, es va centrar en les modalitats de “sexting”, “grooming” i el ciberassetjament o “ciberbullying”.

Una vegada finalitzada la ponència, es va obrir un torn de preguntes que també va comptar amb el policia tutor de Sant Llorenç, Ildefons Muñoz, per tal que la gent pogués plantejar-li els seus dubtes en referència a la problemàtica que pot sorgir al municipi.

Notícia redactada per Catalina Mª Vives.

implicat1 implicat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada