Participació a la Carrera 261 women’s Marathon

Volia fer-vos arrivar que el passat 8 de març, dia Internacional de la Dona, un grup de llorencines, manacorines, serverines, … es juntaren per fer Homenatge a la Dona en el Món Esportiu.

En realitat, començàrem a fer aquestes trobades al mes de novembre i fent alguns entrenaments arreu de l’illa (Sant Llorenç des Cardasar, Manacor, Son Servera, Cala Millor, Inca i Palma). El projecte s’anomena “del sofà als 10 Km” de Fitclub 24 Mallorca.

Va ser molt emocionant poder compartir la carrera totes juntes a Palma de Mallorca amb més de 1200 dones que mostraven la figura de la Celebració de la Dona Forta, Enèrgica i Sense Pors, i que a més es diverteixen!
La carrera es composava de corredores de Marató (42,195 Km)
i 10 quilòmetres.

La majoria d’aquest grup de dones de la Comarca era la seva primera vegada que participaven en una carrera i la resta no fa més d’un any que corren. Els entrenaments foren guiats pels entrenadors de Fitclub 24 Mallorca i gràcies a l’esforç i la constància totes feren la seva millor marca personal! Enhorabona!

Esperam que l’any que véepoguem ser moltes més donant una nova passa i gaudint d’aquest esport totes juntes!

Agrair de forma pública la participació de les corredores als entrenaments, és la base per progressar i al suport dels organitzadors de la Carrera 261!

Adjuntam fotografies i un videoreportatge!

Joana M. Oliver

Vídeo

3 pensaments a “Participació a la Carrera 261 women’s Marathon

  1. Ha estat una gran experiència, gràcies equip per sumar-vos i poder compartir Somnis!
    Ara a per més i Entrenarem més i Millor! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.