Exposició dels alumnes del Centre d’Adults de Son Servera

El passat dimarts a les Escoles Velles de Son Servera, el batle Antoni Servera acompanyat de la regidora d’Educació Dori Moreno inauguraren les exposicions del Centre d’Adults. S’han impartit 48 cursos, i han participat un total de 780

alumnes.Alguns d’ells de la zona costanera llorencina.
Dels nous cursos impartits aquesta temporada cal destacar l’èxit dels tallers de l’Àrea de Cuina que han inclòs: elaboració de pasta fresca, taller de sushi, i taller de cuina natural creativa sense foc. També s’han impartit per primera vegada els cursos de: filigrana de paper, balls llatins, Chi Kung, i el taller de competències parentals ( per a pares i mares). El batle i la regidora varen agrair la participació de tots els alumnes i felicitaren a l’equip de professores, de manera especial, a la directora del Centre d’Adults Antònia Miró, per la seva tasca de coordinació.
Donat la diversitat de cursos que fa cada any l’Ajuntament de Son Servera, molts d’ells dins l’Àrea d’Idiomes i Hoteleria, el cursos s’imparteixen del mes d’octubre al mes de març, inici de la temporada turística. Els d’oci i temps lliure continuen fins a finals del mes de maig.

Escoles Velles exposició 24-03-2015 021
Margalida Galmés alumna de pintura damunt vidre
Margalida Galmès ha participat al taller de pintura damunt vidre.
Escoles Velles exposició 24-03-2015 009Escoles Velles exposició 24-03-2015 003Escoles Velles exposició 24-03-2015 011Escoles Velles exposició 24-03-2015 014

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada