Fotografies antigues

Com que l’entrega del darrer Sant Antoni (del 1979) va ser un poc escassa (només dues fotos), ara ho pal·liarem amb una bateria de fotos del Sant Antoni el 1980, molt més abundant (de fet ocuparà algunes entregues) i de millor qualitat.

Comencem amb les quatre primeres:

1. Devora l’emblemàtica cabina de telèfons que hi havia a la plaça  podem observar el meu oncle Mateu Quina que mostra a la seva filla, Elisabet, el dimoni i Sant Antoni. Per darrere guaita la banda de música amb la vestimenta habitual d’aquell temps i els escolanets.

1-29-2015_009

2. En el mateix lloc una millor visió de la banda de música i una carrossa empesa per una d’aquestes furgonetes tan hippies d’aquell temps.

1-29-2015_010

3. Un munt de gent a la plaça gaudint de la festa. Miam si coneixeu algú… i ens ho dieu a través dels comentaris.

 

1-30-2015_001

 

4.Tanta polèmica amb les carrosses actuals que si algunes no tenen res a veure amb Sant Antoni i resulta que en el 80 ja n’hi havia. O no em direu que aquesta no sembli més pròpia de Carnaval?  Ai que aviat oblida la gent i com idealitzam el passat.  Per cert, la nina que guaita per l’esquerre amb la jaqueta vermella torna ser la meva cosina Elisabet.

1-30-2015_002

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un comentari a “Fotografies antigues

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada