Fotografies antigues

Continuam amb les fotografies antigues de Sant Antoni. De totes maneres he de dir que he descobert un error. A pesar que mon pare apuntés que les imatges eren del 80, entre mitges he trobat una foto on surt un servidor amb uns dos anys, la qual cosa o bé vol dir que és una fotografia que es va colar o bé realment les estampes són del 82. Crec que ja ens costarà saber-ho amb precisió…

Aquí teniu un grapat més de belles i històriques imatges del 80 (o del 82)…

Comencem amb la fotografia en qüestió en la qual surt amb el meu germà (el nin de vermell), l’oncle Sebastià Gomila (amb barba) , la tia Àngela Comissa (acotada), la meva mare (que em tenia amb braços) i na Nieves (la dona d’en Pep Mosca, amb abric).

1-30-2015_013

 

La resta són de diferents carrosses:

 

1-30-2015_009

1-30-2015_008

1-30-2015_007

2 comentaris a “Fotografies antigues

 1. Ueeep no i a la foto primera darrera noltros surt un altre ilustre col.laborador d’aquesta revista: en Jeroni Galmés Pamboli, el nostre biòleg llorencí. I per la cara que fa a la foto en aquella època encara no devia ser tan excèptic i creia en dimonis i altres criatures je je

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Jaja Pau molt bona. Però més que per la cara, per on tenia la mà dreta.
  La meva germana se veu que per aquelles èpoques era fan del Cardassar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada