La cançó de la setmana

En la línia de grups de mestissatge com Manu Chao, Dusminguet, Ojos de Brujo… Dupain és un exemple més de com de bé queda la fusió de música tradicional (digau-li flamenc, rumba, chanson…) amb la més moderna (digau-li rock, pop, electrònica, rap…).   A més, Dupain té l’al·licient de pertànyer a una cultura tan oblidada (però atractiva i històricament vital) com l’occitana.

Dupain va començar la seva carrera musical al 2000 i mescla de manera brillant el rock, l’electrònica i el rap amb el ritmes tradicionals occitans. Personalment només tenc el seu primer disc (L’Usina, 2000) i, si  bé en conjunt és un poc irregular, conté fabuloses peces com la que vos present, cantada, com no, en occità:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada