2 comentaris a “Fotografies antigues

 1. N’hi deu haver d’un parell d’anys. En una que vares posar l’altre dia sortia tocant el clarinet i jo vaig tocar fins l’any 1980. El 1981 ja tinc fotos que vaig participar a les Beneïdes com a comparsa.Aquesta per exemple, la banda ja du “traje” blau i estan col.locats davant els jardinets de la rectoria. En canvi en la que estic tocant, la banda està a l’altra part de la cabina telefònica, a la part de l’església, i només duim gorra. Res de “traje”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Gràcies Rafel. Jo crec que mon pare va entremesclar el Sant Antoni del 80 (era la data que tenia apuntada) amb alguna foto del Sant Antoni del 82.
  I després me diu desordenat… Me deu venir d’herència ja ja

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada