Més per Sant Llorenç es presenta

Ahir vespre es va fer la presentació de MÉS per Sant Llorenç i MÉS per Mallorca.

Les sigles MÉS agrupen els partits PSM, Iniciativa-Verds, Entesa i persones independents que venen d’altres formacions polítiques o que mai havien participat en política.

L’acte de presentació comptà amb la presència de Biel Barceló, candidat a President del Govern de les Illes Balears.L’acte començà amb una presentació de Tomàs Martínez que explicà les característiques del partit a Sant Llorenç i a Mallorca. A continuació Biel Barceló explicà la necessitat de canviar les actuals polítiques del Govern Bauzá i proposà un gran pacte polític per resoldre els problemes que més preocupen als ciutadans: l’atur, la corrupció, el manteniment i potenciació dels serveis públics, el canvi de model econòmic, la participació dels ciutadans en la política i el poder de decisió de les persones de les Illes Balears, la sobirania per decidir sobre tot allò que ens afecta.

Dolors Sánchez, candidata a batlessa de Sant Llorenç explicà les bases del programa electoral municipal i demanà el vot de les llorencines i els llorencins.

Després d’un ampli intercanvi d’opinions sobre diverses qüestions, l’acte acabà fent un cafè al pati de ca ses Monges i amb l’entrega d’una alfabeguera als assistents.

Dimecres que ve, a les vuit del vespre, MÉS per Sant LLorenç es presentarà a Son Carrió, a la Unitat Sanitària, amb la participació de Miquel Ensenyat, candidat a President del Consell de Mallorca.

Més públic generalMés intervencionsMés pati

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada