Aquest divendres a les 20h concert de corals a Sa Màniga

CORAL LLORENCINA I CORAL DE DONES DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PORTO CRISTO

Direcció: Arantxa Calvo i Maria Antònia Gomila

Concert de germanor de la Coral de dones de Porto Cristo i la Coral Llorencina, dirigides per Maria Antònia Gomila i Arantxa Calvo respectivament, en el qual oferiran un acurat, variat i entretingut repertori com a mostra de la gran afició a la música coral que hi ha en els nostres municipis.

Espectacle de l’ONZENA MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI. Les entrades de la Mostra es poden comprar a taquilla o reservar telefònicament només la mateixa setmana de cada espectacle (2€). Les reserves s’han de recollir com a tard mitja hora abans de començar l’espectacle, i abonar en efectiu. Per favor, duis l’import exacte.

Coral Porto Cristo

Coral Porto Cristo

Coral llorencina

Coral llorencina

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada