Festes Patronals de Son Carrió

Amb la fira de diumenge les festes patronals de Son Carrió s’han acabat. Hi ha hagut una gran afluència de gent a tots els actes, i des de la Delegació de Son Carrió, volem agrair la col.laboració de tothom. A totes les associacions del poble de Son Carrió, als diferents departaments de l’Ajuntament i a totes les persones que han vingut a gaudir de les festes.

Dissabte, dia 9, La VIII edició del carrio ART jove fou un èxit. La plaça de l’església engalanada, per a rebre els nombrosos visitants que pogueren fruir de l’art dels joves: Núria Font, Aina Galmés, Miquel Tous, Catalina Cànovas, Marina Cànovas i Núria Sànchez  i de la bona gastronomia dels restaurants ‘Es Torrent’, ‘Cala Moreia’, ‘Fonoll Marí’, ‘Cas Patró’ i ‘la botiga de Cas Coix’, amb bona música per escoltar i ballar.

Diumenge, dia 11. La fira ramadera rebé la visita d’una gentada que no es volgué perdre els diferents actes: els caparrots carrioners que feren el darrer ball a ca n’Apol.lònia, els castellers ‘Al.lots de Llevant’, concert de la banda de música, les espècies, les exposicions i els premis del V concurs morfològic de l’ovella de raça mallorquina, amb la participació de 30 corrals. El 1r premi fou per l’explotació Mira bo i el 2n per a la finca la Carrotja.

A les 18 hores, un nombrós públic es concentrà a la plaça de l’església per a veure la desfilada de moda, preparada per Confeccions Estrany de Son Carrió, a qui volem agrair la seva col.laboració. Properament penjarem les fotos de l’event.

La festa acabà amb un ball de bot al poliesportiu.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada