Liquidació del darrer dels préstecs de l’Ajuntament de Sant Llorenç

Aquest dimarts 12 de maig, en compliment del compromís marcat per l’equip de govern de Sant Llorenç des Cardassar, s’ha formalitzat amb la Banca March la liquidació del darrer dels préstecs de l’Ajuntament. Es posa de manifest d’aquesta manera la bona gestió desenvolupada en aquesta legislatura, que permetrà al proper consistori comptar amb més de 6.134.723,88 € en efectiu al banc i endeutament 0.

Aquesta òptima situació econòmica permetrà que en la propera legislatura es puguin dur a terme inversions prioritàries. Com la renovació de la depuradora de Sa Coma i la inversió en altres departaments prioritzant serveis socials, el foment de la cultura i de l’esport.

També s’obrin les portes per continuar amb la reducció de la presió fiscal, amb la reducció d’un 30% de la taxa de fems. Un cop finalitzada la prohibició del govern estatal de reduir l’IBI, es podrà començar amb la reducció d’aquest impost.

equip govern Banca March

2 comentaris a “Liquidació del darrer dels préstecs de l’Ajuntament de Sant Llorenç

 1. Gestionar bé. Fa uns anys sentía a dir que l’Ajuntament estava molt endeutat. Una cosa supòs que era endeutament controlat a amortitzar amb el anys i l’altre la trágica situació de no haver-hi doblers a caixa per pagar proveïdors. Atès que faig molta feina amb el sector públic sé quins ajuntaments pagaven ràpidament els seus proveïdors i quins podien estar un any a pagar. Sant LLorenç sempre ha estat, juntament amb Santanyí el qui més ràpidament abonava la factura, cosa que contradeia la información tòxica i interessada per desprestigiar bàsicament en Mateu Puigrós.
  Quan Madrid rescata els ajuntaments, Només Sant LLorenç i Santanyi están sanejats. Els altres ajuntaments han de fer el pressupost seguint les ordres de qui t’ha pagat el deute. Per tant només podem parlar de bona gestió, a més si no vaig malament l’ajuntament ha guanyat que se li retornas un caramull d’iva a través de de l’empresa pública que tanta polémica ha donat als plens.
  Que consti que tot el que va tornar Madird als ajuntaments ja s’ho havia cobrat. I amb escreix. Recordau que les intitucions més pobres son les que están més aprop dels ciutadans : ajuntaments i diputacions (consells en el nostre cas) i en canvi governs centrals i autonòmics són els més rics principalment el central. Curiosament els casos de corrupción més sonats venen de les autonomies, i del govern central no se sap res. No hi ha res? Ja, Ja, Ja….La compra-venda d’armament, le sportes giratòries, contractes d’Ave, Aeroports….Ja ja,ja

  He parlat de dos ajuntament un del PP i l’altre d’un pacte centre-Esquerra. Amb tot cal dir que la inversión en cultura de Santanyí ha estat molt inferior a la que ha feta Sant LLorenç per tant més mèrit per als gestors llorencins. He paralt d’un ajuntament governat amb majoria absoluta i de dretes i l’altre en un pacte, en la cultura del pacte, un altre mèrit.

  Algú pot dir que es tracte de municipis turístics. Bé Capedepera, Son Servera, Pollença, Llucmajor, Calvià també ho son i els han hagut de rescatar

  Cal dir-ho fort i clar Gestionar bé. Així amb majúscules: GESTIONAR BÉ.

  Per què el llorencins se n’amaguen?

  Perquè Mateu Puigrós és de Son Carrió? Per que Sant Llorenç és molt de dretes?

  En el primer cas, és evident, a casa nostra, la meva filla de 18 quan parla de política municipal amb les seves amigues de Sant Llorenç sempre surt el tema del batle carrioner´. Com potser que gent de 18 anys no el pugui veure senzillament perquè és carrioner.´Han parlat mai amb ell? No. Saben qui és i que fa? No. Aleshores que és? Influència de casa, del seu entorn. Això en ple segle XXI.

  Per què el poble és molt de dretes?

  Si miram les eleccions més ideològiques Parlament i Madrid, el PP pràcticament assoleix la majoria absolutat a cada elecció, primeres eleccions encara més que ara, però curiosament quin temps fa que Sant LLorenç no ha pogut tenir batle/batlessa del PP?

  Perquè succeix això? És obvi que el vot captiu no és un vot de reflexió i el PP és majoritari perquè és el qui més votants fidels té, facin el que facin, per tant aquest votant preferirà la bena als ulls.

  Un altre punt té a veure amb l’atomització del vot a les municipals. I que a Son Carrió nasquès un grup polític que usava la població carrionera com fonament d’un bon resultat electoral.

  Però el punt primordial que veig és que el PP ha presentat males candidatures que no han tengut la confiança del poble, tot i esser ideologicament més propers al sentit general.

  Que l’ajuntament no degui res obri la possibilitat a poder fer moltes coses per al poble. I això és evident que és un mèrit dels qui l’han gestionat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada