Campanya de prevenció “Contra el Càncer de Pell” a Cala Millor i revisió gratuïta

CAMPANYA BALEAR DE PROTECCIÓ SOLAR I CÀNCER DE PELL
La presidenta a la Junta Local de l’Associació contra el Càncer de Cala Millor i Son Servera, Pepi Sevilla, ens informa que per primera vegada hi haurà una carpa a Cala Millor on de manera gratuïta es fera una revisió a les persones que ho sol•licitin. El lema d’enguany és:

“El sol pot deixar una empremta inesborrable en la teva pell”.

La carpa estarà oberta al públic
de 10.30 h a 15.30h
dijous dia 21 de maig

Estarà instal•larà a la Plaça Eureka de Cala Millor
(Passeig Marítim)

Hi haurà Dermatòlegs de l’Hospital de Son Llàtzer, que analitzaran lunars i taques al ciutadans que ho sol•licitin. A més d’informar sobre la importància que té per a la salut una bona protecció solar, així com l’adopció d’hàbits saludables enfront del sol, iniciativa que realitza en col•laboració amb el Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) i amb Laboratoris Dermatològics Avène.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada