Espipellades

Si sabem que el qui guanyi les eleccions probablement ens omplirà d’hòsties, val més deixar-ho en mans d’un professional i votar directament el Papa, com diu La Maña.

* * * * *

Si na Manuela no ha participat a cap taula rodona perquè no es vol asseure amb un sospitós de corrupció, com assegura que és el batle, a les reunions que deu fer amb el Partit Popular sempre deu haver d’estar dreta!

* * * * *

Promeses! Promeses a un euro! Vénga, senyora, que me les prenen de les mans. Si ens en compren tres en regalam una! Au que s’acaben! Només queda fins diumenge!

* * * * *

CONSULTORI SENTIMENTAL

Amiga Josepa,
Som una al·lota llorencina i sempre he estat molt triada a l’hora de cercar acompanyant: m’agraden els homes durs, virils i que saben tractar les dones així com toca. Per això m’he enamorat d’un guàrdia municipal, però ell no em fa gens de cas.
Doni’m un consell, per favor.

Mira, tia, pel que em dius, has vist les Ombres d’en Grey i a tu el que realment t’agrada és que t’hi facin esser, que et donin branca per tots els costats i t’omplin la cara de dits. Per això, mo és un guàrdia municipal que has de menester, que ara ja no s’usa pegar. Si vols brou el millor camí és presentar-te a les eleccions municipals i deixar que la naturalesa faci el seu curs. I no passis pena, que si entres, d’aquí a Nadal ja hauràs rebut més bufetades que una catifa de senyor.
Rep una betcollada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada