Mítings del PI, MÉS, i GISCa, a la Delegació de sa Coma

Celebrats a sa Coma els mítings dels partits: PI, MÉS, i GISCa. Per avui dijous a les 19.30h al pàrquing de la delegació de sa Coma està previst el míting d’ER-EU.

PI
El PI va ser el primer partit polític que celebrà un míting a sa Coma. Tingué lloc el passat dissabte dia 16, a la Delegació de sa Coma.
Antoni Aguilar, candidat del PI a la batlia llorencina, fou recolzat per la candidata n. 2 al Parlament Balear, Maria Antònia Sureda, la qual destacà que el PI té vocació de govern responsable, que volen ser un partit de majories, i per això saben que han de comptar amb la gent i amb les entitats que representen els distints sectors de la societat de Sant Llorenç des Cardassar.
Antoni Aguilar que han fet un programa amb fruit, de les nombroses reunions, amb les distintes associacions i col•lectius del terme municipal de Sant Llorenç.
Fotos míting PI 16-05-2015 004
Fotos míting PI 16-05-2015 003
Fotos míting PI 16-05-2015 006

Fotos míting PI 16-05-2015 008
MÉS
Míting de MÉS. Per tal de donar suport a la candidata a la batlia llorencina, Dolors Sánchez, diumenge dia 17, David Abril, candidat al Parlament de les Illes Balears es va desplaçar fins a sa Coma.
Explicà als assistents les principals línies bàsiques del programa electoral de MÉS, i digué que a les eleccions del proper 24 de maig s’haurà de triar entre dos models: el dels partits que defensen el sistema econòmic i social que ens ha duit a aquesta duríssima crisi, o la proposta de MÉS per Mallorca.
Tomàs Martínez, destacà algunes de les propostes del programa electoral de MÉS, com són la construcció d’un espai multifuncional a sa Coma per a tots els veïnats, creació de la figura del Delegat de sa Coma que canalitzi i resolgui els problemes de la zona.
Dolors Sánchez, que MÉS tenen les mans ben netes, volen un poble millor, i que volen estar devora la gent per defensar la nostra llengua, i la cultura, per això i moltes coses MÉS, demanen el vot.
Fotos míting MES 17-05-2015 001

Fotos míting MES 17-05-2015 004

 

Fotos míting MES 17-05-2015 006

Fotos míting MES 17-05-2015 010
GISCa
Míting de GISCa. El dimecres tingué lloc el míting del Grup independent de Son Carrió. Va ser el més espectacular, amb una posada en escena diferent. Presentació de tots i cada un dels candidats, i acomiadament públic dels regidors que han format part del partit a les darreres legislatures: M. Monserrat Rosselló, i Joan Planes.
Nicolau Bordal, va fer un repàs al que consideren més destacat dels darrers quatre anys, ho va fer en castellà.
El novament candidat a la batlia, Mateu Puigrós, va dir que si tornen governen, o qui governi, podran fer-ho amb la tranquil•litat que dona el haver aconseguit eliminar l’endeutament municipal. Que es conscient de les mancances que té sa Coma en quant a infraestructures i equipament esportiu i que de moment es podran utilitzar les instal•lacions que s’estan fent a Cala Millor. A més que faran seves i recolzaran, varies, de les propostes que varem fer a la Taula Rodona de la zona costanera i que no duien al seu programa electoral.
fotos GISCa 20-05-2015 008

fotos GISCa 20-05-2015 010

fotos GISCa 20-05-2015 012

fotos GISCa 20-05-2015 013

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada