Què en trobau?

Com vos vam prometre, hem demanat als diferents partits polítics que valorin el resultat de les eleccions (esperam la seva resposta), però també ens interessa saber la vostra opinió. Com trobau que van anar les eleccions? Alguna sorpresa? Possibles pactes?

Vosaltres opinau!!! (a través dels comentaris)

11 comentaris a “Què en trobau?

 1. Bon dia Pau, com veus sí que us llegeixo!!
  Tindrem oportunitat de comprovar què s’enten per pacte…Si no vaig malament, el Gisca no necessita més que un regidor per poder governar còmodament, amb tot però, no crec que només pacti amb un. Crec que començarem amb un govern de nou regidors, (nou carteres? n’hi ha per tants?) i acabem possiblement amb un de 10.
  Què estan disposts a negociar Psoe i Mes? Estaran disposts a una participació crítica si, per exemple, no es canvien els horaris dels plens, si no es fa res amb els aparcaments de la plaça de l’Esglesia, amb el mantra de la transparència?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 7 vots)
 2. Bon dia:
  Jo també llegesc Card. cat.
  Catalina: Qui governa, generalment ho vol fer amb el màxim de suports, per això no és d’estranyar que el Gisca cerqui el màxim d’acords possibles que encaixin dins les seves línies d’acció política. Tots els partits aspiren a això, el PP també (com a exemple, les darreres declaracions d’Esperanza Aguirre).
  MÉS per Sant Llorenç està disposat a negociar el seu programa electoral des de la força que suposa tenir una regidora. Els horaris dels plens i els aparcaments de la plaça de l’Església són algunes de les qüestions a posar damunt de la taula i, probablement, no són els temes més importants del municipi, encara que s’hagin convertit en mantra de l’oposició.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 3. És curiós aquesta tema… Primer no es veu sovint que un partit pacti més enllà dels regidors que li fan falta per governar (per això Tomàs no crec que sigui comparable amb el cas Aguirre), però no per això té perquè ser dolent.
  Per una banda ho veig bé, ja que així l’equip de govern està format per un més alt percentatge de partits votats pel poble, és a dir és més representaitu i el poble s’hi pot sentir més identificat (pensem que si es junten tots excepte el PP, només tres escons del PP estaran fora de l’quip de govern dels 13 que el composen). Això suposa un alt percentatge de representativitat. Ara bé, si això suposa crear carteres que no importen, sous que no són necessaris i a canvi no se’n lleven… serà un gasto massa gros. Això es podria saber amb un poc més de transperència, que ens explicaria què suposa el fet de tenir més regidors…. Però ja sabem que això no s’usa (no aquí sinó que enlloc).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 4. Jo només espero que el Gisca faci una mica més de cas a Sa Coma.

  Estic esperant a veure com queda la composició per començar a recordar el que hi ha pendent amb reportatge fotogràfic inclós, no sigui cas que s’acabi la legislatura i seguim igual.

  Salut!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 5. A l’espera de confirmació, es rumoreja que el PI no formarà part de l’equip de govern, potser degut a la campanya que va fer dins Son Carrió, bastant agressiva contra el GISC.
  De l’escrit que ha publicat avui el PP –que consider correcte– deduesc que l’ha escrit na Catalina Ferrer (encara que utilitzi diverses vegades el plural, se li ha escapat un “des del meu punt de vista”). Qui sap si a mig termini serà la substituta de na Manuela, que en quatre eleccions no ha pogut aconseguir la batlia.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 3 vots)
 6. Josep …..no es correcte dir que El Pi va fer una campanya molt agresiva dins Son Carrio contra el GISCa…inclus al.meeting no es va nomenar a cap partit. Si no pacten algun motiu tendran

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 7. He de reconèixer que no sé quin tipus de campanya va fer el PI. Només faig referència als comentaris que he sentit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada