Cardassar-Esporles

El Cardassar no passa de l’empat inicial i jugarà una temporada més a la Primera Regional Preferent.

Amb molta gent a les grades del Moleter i amb un sol estiuenc donava inici el que seria el darrer partit del Cardassar d’aquesta temporada. Com si fossin els visitants els qui necessitassin marcar els primers 45 minuts, la pressió era del color vermell de l’Esporles.

A la segona part els de casa cercaren més el gol que els donàs el passi, però foren incapaços d’aconseguir-lo, fent bo el 2-1 de l’anada. A la conclusió de l’encontre alguns aficionats locals increparen el seu entrenador, en Mut, que respongué amb violència.

BREUS: Contador es proclama campió del Giro. Nadal es classifica i jugarà contra Djockovic. Prest es farà públic el nom del proper entrenador del Madrid, encara que tot apunta a Rafa Benítez. Amb un gran Messi el Barça guanya la Copa del Rei. A Berlín tendrà l’oportunitat d’aconseguir el triplet.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Tolo Roig. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada