Diada C’ART

En nom de l’associació cultural Granots & Sopes ens plau convidar-vos formalment aquest dissabte, 6 de Juny, a gaudir de l’art del nostre municipi. A partir de les 10:00 h i fins les 20:00-20:30 h a l’estació de tren de Sant Llorenç.

Hem organitzat una diada per promoure les actituds artístiques del nostre municipi, alhora que sensibilitzar la població del nostre municipi envers la importància de l’art i la cultura per definir-nos com a poble i com a comunitat.

Per això podreu participar en tallers de literatura, tallers d’escultura, haikus i xerrades diverses sobre l’obra de Salvador Galmés i Sanxo o sobre l’ús de contes il·lustrats com una eina didàctica. Per amenitzar la jornada també trobareu actuacions musicals, ball de bot i mostres de teatre. Pels més petits trobareu tallers de castellers i conta-contes. Alhora de dinar farem un dinar solidari a favor de TIP-TAP.

Alguns dels tallers i el dinar s’ha de reservar a través d’inscripcions (demà dijous 4 de Juny és el darrer dia per adquirir els tiquets, tant a l’escaleta, com al centre Jove com al Supermercat Suma)

Per a més informació, us adjuntem el tríptic informatiu de la diada.

Com a ciutadans del municipi considerem essencial la vostra participació en iniciatives d’aquest tipus i així demostrar interès cap a la diversitat cultural i artística del municipi.

Gràcies d’avantmà! Esperem gaudir del vostre interès i col·laboració!

Vos esperem a tots/es dissabte a l’estació a gaudir de l’art!

triptic2 tríptic1

Un comentari a “Diada C’ART

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada