Possible pacte d’esquerra a Sant Llorenç

Si és certa la informació de Diario de Mallorca sembla que el nostre Consistori no canviarà gaire i se perfila un equip de govern format per GISCa, Més i PSIB-PSOE. No entrarien ni PP ni PI.

Esperem que més endavant els partits, aplicant la seva promesa de transparència, ens expliquin perquè han entrat o han deixat d’entrar a  l’equip de govern. Mentrestant ens conformarem amb la notícia del Diario de Mallorca:

enllaç

4 pensaments a “Possible pacte d’esquerra a Sant Llorenç

  1. Es veu que el corresponsal del Diario de Mallorca té informació de primeríssima mà. A hores d’ara, encara no ens hem reunit amb el GISCA. Si tot va bé la primera reunió serà avui a les 13 hores.

  2. Si aquesta notícia del Diario de Mallorca és ver, serà una sorpresa majúscula, ja que ningú no s’ho hagués esperat mai que a Sant Llorenç seguíssim amb el mateix batle i recolzat pel PSOE i MÉS. No ho trobes, Xerloc?

  3. A jo ja me pareix un pacte raonable GISCa + PSOE + MES, però esper també tenir notícies de quants tindran acomode dins l’ajuntament. esper que no tots 9!!!

  4. Incidint amb el que comenta el “professor frustrat”, crec que només haurien de tenir dedicació exclusiva els qui es dediquin exclusivament a la seva tasca municipal. Els qui seguissin fent la seva feina habitual només haurien de tenir una compensació econòmica proporcional al temps treballat a l’Ajuntament.
    O estic pecant d’innocent?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.