Magdalena Ordinas… en resposta a la persona que en representació de l’ajuntament coarta la meva llibertat d’expressió

En resposta a la persona o persones que signen com “ajuntament” coartant la meva llibertat d’expressió.
Estam en democràcia o en dictadura?
Fa més de trenta anys que col•laboro amb Premsa Forana, i mai, cap ajuntament m’havia dit que no estava bé publicar els problemes. Què és millor enviar les queixes als regidors o tècnics que estan tranquil•lament al seu despatx cobrant un sou dels contribuents. Envers de sortir al carrer a veure i solucionar els problemes de la zona costanera.

Abans de publicar les imatges (que surten publicades avui a card.cat) ahir horabaixa em vaig assegurar que eren certes i vaig intentar parlar amb el batle (en funcions), Sr. Mateu Puigrós.

Primera, per confirmar el nou pacte de govern i saber quina Delegada o Delegat del seu partit ens assignarà , ja m’havien dit que aquesta vegada la delegació de Sa Coma era innegociable.

Segona, per exposar el descontrol del carrer Mare Selva. Per cinc vegades el telèfon comunicava, i les altres tres no el va agafar.

L’ajuntament a aprofitat la revista digital card.cat de manera intensiva des del passat mes de gener enviat articles amanyats a la seva conveniència.
I ara, vol coartar la meva llibertat d’expressió per publicar unes fotos que m’han fet arribar.

Són moltes les instancies que he passat a petició dels veïns de la zona costanera, i no han estat contestades, la darrera el passat, dia 25 de març de 2015. Sol•licitant el canvi d’aparcament per a minusvàlids situat davant la delegació de Sa Coma per la seva perillositat donat el fort increment de tràfic, i els contenidors que hi ha al mateix indret.

Salut i seny al nou equip de govern i a veure si de veritat treballen per el poble.
foto Magdalena 26-04-2015

3 comentaris a “Magdalena Ordinas… en resposta a la persona que en representació de l’ajuntament coarta la meva llibertat d’expressió

 1. Magdalena he estat jo que respost i en cap moment (com ho he dit) he volgut coartar la teva expresió sino oferir-te una sol•lució per al problema que exposaves com a ciutadana.
  No he dit que no estava be publicar els problemes sino que hi ha aquesta nova opció de l’aplicació que arriba directament al departament que pertoca (cosa que a lo millor no fa si només está aquí).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 10 vots)
 2. ara que l´ªAjuntament” té constancia, que prengui nota i actui en conseqüència, ja no cal notificar-ho per aplicación de telf o altre

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 9 vots)
 3. Entenc que ha estat un malentès. Pens que na Laura ha volgut donar una solució que ella pensava era la millor, però així i tot tothom és lliure de publicar lo que vulgui a card.cat sempre que no s’insulti a un o menystengui a un tercer. Jo crec que com més canals de comunicació hi hagi amb l’administració i amb la resta de la població millor, i que el fet de que es faci una instància tant en paper com via telemàtica no lleva que també es pugui publicar a card.cat 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +8 (de 16 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada