La cançó de la setmana

Continuam amb la mostra de grups susceptibles de ser duits en concert per algun promotor, sala de concerts, ajuntament o institució cultural. Avui vos present un grup de Colònia, Bukahara, que té l’avantatge de fer un estil de música molt proper al swing, el qual està més que de moda a Mallorca. A més, són alemanys i ja sabeu com de poc els costa venir fins aquí…

Només tenen dos treballs al mercat i encara conserven la puresa de ser una “banda de carrer”, és a dir que a part de tocar als escenaris també ho fa als carrers de les diferents ciutats on viatgen (de fet , en podeu trobar diversos vídeos al youtube) .

M’agraden perquè tenen un ritme trepidant, dominen els seus instruments a la perfecció (i ho demostren en els seus solos improvisats) i tene una gran varietat d’estil.

Algú aposta per ells?

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada