Curs de productes fitosanitaris

Ha finalitzat el curs de capacitació usuari professional de productes fitosanitaris, nivell bàsic.

Aquest curs, el segon que s’ha duit a terme, es va impartir de l’1 al 13 de juny al Centre d’adults, i ha estat organitzat per l’Ajuntament de Sant Llorenç i l’Associació de Producció Agrària Ecològica Mallorca (APAEMA). A data d’avui, a Sant Llorenç s’han expedit 67 carnets.219_01En el curs s’han donat a conèixer, d’una manera teòrica i pràctica, els principis bàsics de l’aplicació de fitosanitaris i control de plagues i malalties, fent èmfasi en la producció agrària ecològica. En aplicació de la normativa europea, a partir del 26 de novembre de 2015 serà indispensable disposar d’aquest carnet per poder comprar productes fitosanitaris d’ús professional. El carnet, emès per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, s’haurà de renovar cada 10 anys.

Les persones interessades en futurs cursets, us podeu apuntar ja al Centre d’adults. Dates pendents de confirmar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada