La cançó de la setmana

Per acabar amb aquest minicicle de grups aptes per dur de concert per la zona, us propòs un grup que ja no és tan novell, però que conserva un gran carisme i és un valor segur. Això ho puc dir clarament perquè vaig tenir el gust de veure’l en directe ara fa uns anys al Teatre de Muro. Estic xerrant de Depedro.

No sé si el recordau, però ja el vaig posar aquí en dues ocasions (I i II), però per refrescar-vos la memòria us torn posar dues cançons més d’aquest magnífic artista que sempre  s’ha mogut a la part independent de la indústria, anant “a la seva”.

La primera cançó, Comanche,  mostra el seu costat més rítmic i mogudet; i la segona, Te sigo soñando, la part més acústica:

ññ

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada