3.200 espectadors a la mostra de Cala Millor

L’Onzena Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi de Sant Llorenç obté un gran reconeixement del públic

 Del 15 de maig al 20 de juny ha tingut lloc la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi de Sant Llorenç, que des de fa onze anys l’Ajuntament organitza a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

A la Mostra hi han participat les escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, amb onze funcions de vuit espectacles de teatre, música i dansa. Exactament han estat 3.182 les persones que hi han assistit. Val a dir que els ingressos de les entrades (5.454 €) s’han destinat a les escoles i entitats que hi participen (si són sense ànim de lucre).

Aquesta Mostra ha estat possible gràcies a la gran implicació de moltes persones i professionals, sovint de forma desinteressada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç els agraeix la seva col·laboració, perquè han fet possible que la Mostra s’hagi convertit en una cita indispensable dins el calendari d’activitats del municipi.

01

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada