Fotografies antigues

Acabam aquesta secció de fotografies antigues (supòs que per sempre de part meva) amb dues fotos més que interessants de la nostra Sala ara fa molts d’anys i la festa del centenari de Madò Coll (any 1944). Això ha estat tot amics lectors, esper que hagueu gaudit d’aquesta secció i, si de veres vos agrada la història a través de les imatges antigues no deixeu de visitar la pàgina de Facebook que té dedicada a aquest tema en Rafel Duran (enllaç). Igualment si veis pel carrer en Guillem Pont, animau-lo a seguir a Card.cat aquesta secció de belles i nostàlgiques estampes. Me n’he entemut que en té un bon arsenal a ca seva.. Vénga Guillem!!! Et pas el testimoni!!!

A la primera imatge d’avui veiem tot un grup de persones que celebren en processó pel carrer el centenari de madò Coll a l’any 1944. Segons resa el cartellet hi apareixen veïns del pobles, la centenària, i les autoritats en primera línia: el batle Pere Comís, que casualment és el meu padrí; l’ecònom don Joan Sitges; i el vicari Joi.
1-29-2015_006

I per finalitzar una imatge de la Sala de fa molts anys. Una façana ben simple i petita que amb el temps ha tornat més moderna i grossa, a pesar de conservar aquest coloret blanc. S’ha de dir que s’hi han invertit diners, a pesar que com diu el cartellet ja feia falta: “La Casa de la Vila just abans d’una necessària, inajornable i radical modificació. I sobre les oficines, l’escola dels nins”.

1-29-2015_007
Salut! I fins a una altra secció que sigui del vostre interès!

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada