La cançó de la setmana

Ja sabeu que pel mes de juiol i agost, aprofitant la calor, en aquesta secció posam petites rareses (si ja no basten com de rars són els temes que posam), versions i col·laboracions dels diferents grups. I avui començam amb la versió dels estimats (i enyorats, per què no dir-ho) Antònia Font, a càrrec de La iaia.

Ja vam posar aquest grup català fa uns mesos (enllaç) i el presentàvem com un grup pop-folk en la línia de Manel o Els Amics de les Arts. Aquí s’atreveixen amb una versió del Wa Yeah! els Antònia Font. Si bé l’adaptació és un poc més lenta i no tant electrònica (se l’enduen al seu terreny del folk) no està gens malament:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada