Què en trobau?

Primer: Gairebé tots els nous càrrecs electes de l’Estat -conservadors i progressistes- parlen d’una “nova manera de fer política”, com a objectiu imminent

Segon: Es dóna una tendència a l’empresa privada de fer canvis quan les coses van bé, però també hi ha la vella creença: “quan una cosa funciona, no la toquis!”.

L’Ajuntament és, sens dubte, una gran empresa -social i econòmica- que funciona bé.
A rel de la proposta de l’APA de “compartir la barra del bar de sa Plaça, a les festes”, què en pensau?… ¿s’ha de continuar com sempre -exclusivitat per al Cardassar per tal d’estalviar-se possible subvencions- o hi hauria d’haver canvis?
En aquest darrer cas, com creus que s’hauria de fer?

4 comentaris a “Què en trobau?

 1. l’any passat hi va haver dies durant les festes que el bar estava tancat, per exemple durant el ball de bot, i sé que ho vaig trobar ( per ser suau) molt incorrecte. Som partidari que associacions com l’Apa se’n pugui fer càrrec…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Jo també ho vaig trobar una falta de respecte grossa (per també esser suau)
   no aniria millor que el bar anàs a concurs?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. La paraula exclusivitat per mi ja fa mal als ulls en una cosa pública, hi hagi qui hagi al darrere.
  Jo crec que l’important és que l’ajuntament estudiï (seriosament) el pressupost que necessita cada associcació i mirant els ingressos que té cada any saber qui té més necessitats econòmiques per adjudicar el bar a una associació o una altra. Si es dóna el cas que n’hi ha més d’una (com pareix que és enguany) es pot repartir per dies (que n’hi ha més que botifarres) o compartir l’espai (cuando no dins can Toni Paler je je).
  Vaig trobar a la comissió de festes que als polítics els costava “mullar-se” i sé que és difícil (i més en un poble on tohom es coneix i les estructures són més fèrries) però aquesta és la feina d’un governaant: mullar-se pel que li sembla més just (i saber justificar-ho).
  PD: tanta sort que Amipa només ha demanat dur el bar aquest any (per necessitats econòmiques que tenen per posar en marxa uns projectes) que si arriba a demanar canviar l’estructura per sempre ens cau el cel damunt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. El Bar de les festes és un gran tema per exposar a un QUE EN TROBAU? Per què sempre l’ha de portar el Cardassar? Els que són favorables esgrimeixen que és “l’associació” que més al·lots mou vers altres associacions. Aquest fet ha quedat fora de joc des del moment que qui demana poder-ne fer ús és l’AMIPA, que ben segur agrupa molts més nins i nines que el futbol.

  El que s’ha de fer es crear una mesa negociadora dels que estiguin interessats i intentar arribar a un acord. S’haurien d’exposar els projectes a què es volen destinar els ingressos i si l’ajuntament els troba lícits i útils pel poble repartir la barra atesos els possibles beneficis al municipi que pugui originar cada projecte.

  De totes maneres si al final es dóna el bar a l’AMIPA a dies concrets i després s’ha de compensar el Cardassar via subvencions per la part que deixa d’ingressar, ja es pot quedar el bar el Cardassar i compensar directament a l’AMIPA. El final es qüestió de finançament.

  El que no pot fer-se és donar el bar indefinidament al Cardassar per decret i perquè sempre ha estat així. Tot és negociable.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada