Amb el canvi res canvia?

Sembla que pel que fa a l’ensenyament l’única cosa que canvia són les idèes d’algunes persones de quan estan a l’oposició a quan comandenja.

Quan ets anomenat Conseller has de tenir molta de cura amb els raonaments que fas i més quan representes les esperances de canviar la dinàmica nefasta d’aquest darrer govern amb figures tan desafortunades com la de la consellera Camps, n’Estarellas o el mateix Bauzá.
Sembla però que el recentment investit Conseller d’Educació no se’n lliura de fer alguns raonaments semblants als que feien els abans esmentats com es pot veure a aquesta entrevista que li feu n’Antoni Bassas amb motiu del seu anomenament. tmp_6453-Screenshot_2015-07-12-16-17-47-01-653846070Tot i que d’aquest paràgraf se’n podrien discutir moltes coses, cosa que no faré ja que la tendència ideològica actual del PSOE divergeix massa de la meva fins el punt d’arribar a pactar amb gent de Ciudadanos aprovant mesures en contra de la nostr llengua, em centraré amb una frase que no té ni cap ni peus, ja que per justificar l’augment d’hores en castellà argumenta que “No màgrada que els estudiants tenguin un llenguatge tan pobre com el que es pot veure a les xarxes socials”. Aquesta sentència vol fer veure que la pobresa lingüística castellana de la que fan mostra personatges com na Belen Esteban, Kiko Rivera, Jesulin de Ubrique… és culpa de les hores en català que MAI estudiaren? sincerament la seva argumentació és una absoluta bajanada.

És una llàstima que després d’aquests quatre anys que hem patit tota la comunitat educativa, el recanvi sigui tan magre i es mantengui en una posició tan ambigua en temes com la LOMCE, fet pel que ja han mostrat la seva disconformitat l’Assamblea de docents i d’altres sindicats i associacions que es mantenen en les mateixes idèes ara que quan manava els altres. O és que per a segons qui ara que no governa el PP resultarà que el que era negre ha tornat blanc?

tmp_15803-2400473-548718826

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada