Resultats de l’enquesta de Card.cat

La nostra enquesta sobre el tipus de llet que beu la gent  ha tengut uns resultats curiosos. Si bé l’opció guanyadora (beure llet de vaca no fresca) ha estat l’esperada (és el tipus de llet més accessible al mercat i que tradicionalment ens han ensenyat a beure), tampoc ho ha fet amb un resultat contundent (només un 37%). Després destaca la de gent que reconeix no beure mai llet (un 24%), així que potser algun dia deixem de ser els únics mamífers que beuen llet durant tota la seva vida; i la gent que beu llet alternatives (un 16% llet de soja, un 8% llet d’arròs, un 14% altres). I el que m’ha sorprès més de tot: només una persona diu beure llet fresca. Això pot estar molt relacionat amb la dificultat que hi ha per obtenir al mercat llet fresca (recordem aquell article elegíac que vaig fer quan vaig assabentar-me de la retirada de les màquines de llet fresca que havien posat).

Resultats definitius:

Quin tipus de llet beus?

  • Llet de vaca (no fresca) (38%, 20 Vots)
  • No bec mai llet (23%, 12 Vots)
  • Llet de soja (15%, 8 Vots)
  • Altres (13%, 7 Vots)
  • Llet d'arròs (8%, 4 Vots)
  • Llet fresca de vaca (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 52

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada