Explosió de dansa aquests dies a Cala Millor

Una setmana amb 3 espectacles i un stage internacional de dansa a Sa Màniga

Entre el 13 i el 18 de juliol Cala Millor viu una explosió de dansa. L’energia creativa dels cossos seduirà els espectadors, que tenen a la seva disposició 3 espectacles poderosament atractius i també un stage internacional amb tallers molt diversos. Les activitats formen part de la Tretzena Temporada Internacional de Dansa-DANSAMÀNIGA.

Si hi ha un espectacle que ens sorprendrà serà ITER, de SERENA VIONE (Itàlia), el proper dimecres 15 de juliol. Es tracta d’una peça de dansa i circ on cal destacar que serà un espectacle amb un encant peculiar, a l’aire lliure, a la plaça de Sa Màniga a les 20:30h i totalment gratuït. S’encarrega de la direcció artística Claire Ducreux.

L’element inesperat és una escena on hi ha una dona i moltes peces de ferro, que va manipulant, tot creant formes i espais diferents amb la intenció de construir un camí que la portarà cada cop més amunt. Certament, la història és senzillament el muntatge d’una estructura que el personatge transforma en una gran aventura i en un viatge a través de la fantasia, les emocions i les sensacions. L’espectador té la sensació que la protagonista va resolent un trencaclosques, cercant i trobant les respostes sense saber quines són les preguntes.

2

serena vione

Per altra banda, el quart Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca) que té lloc del 13 al 17 de juliol, donarà com a fruit un espectacle molt atractiu per als espectadors, on es combinaran les millors peces de les classes de contemporani, modern jazz, hip hop o africà. L’alumnat, amb la direcció del professorat de l’stage (de reconegut prestigi internacional), oferirà al públic les noves tendències de les diferents disciplines de dansa. Aquesta mostra (gratuïta) serà el divendres 17 a la Plaça de l’Auditori (20.30h).ana sanchez         Victor Eguriase
La dansa del mes acabarà el dissabte 18, amb LA LLEI DE LASOS, de la companyia de hip hop GET BAK (Barcelona) i amb la direcció artística de Nil Fruitós. GET BAK és una companyia de hip hop, integrada per joves amb ganes de ballar, gaudir i aprendre. Des dels inicis, el principal objectiu del projecte ha estat ballar, amb la intenció de transmetre i donar a conèixer la part positiva i sana del hip hop. Les entrades només costen 10 €, i les podeu reservar a la taquilla o al 971 587373.

get bak     cartell 2015

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada