Mostra dels tallers de dansa

 Avui divendres, 17 de juliol, a la Plaça de l’Auditori podrem gaudir d’una gran diversitat  d’estils de ball. L’espectacle serà totalment gratuït, a les 20:30h.

IV STAGE DANSAMALLORCA, que té lloc entre els dies 13 i 17 de juliol, donarà com a fruit un espectacle molt atractiu per als espectadors, on es combinaran les millors peces de les classes de contemporani, modern jazz, hip hop o africà. L’alumnat, amb la direcció del professorat de l’stage (de reconegut prestigi internacional), oferirà al públic les noves tendències de les diferents disciplines de dansa que es traduiran a la mostra dels tallers de dansa.

mostra 3 mostra Victor Eguriase 1 ana sanchez

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada