La cançó de la setmana

Per aquí ja hem xerrat alguna vegada del grup de pop electrònic indie Dorian (enllaç) i avui aprofit per mostrar-vos-lo en companyia d’un altre referent del pop indie de per aquí:  el català Santi Balmes, cantant dels Love of Lesbian. 

Ambdós són catalans i curiosament són referents de l’indie estatal (cal tenir en compte que per això canten en castellà) i en aquesta  ocasió s’han ajuntant per cantar un tema recent dels Dorian: Los amigos que perdí.

En aquesta versió la cadència és  més lenta que en el tema original i perd els retocs electrònics propis de Dorian, però a canvi guanya en profunditat de veu quan Santi Balmes fa la seva aparició a  mitjan cançó. Aquí la teniu amb la lletra subtitulada, la qual, en el cas de Dorian, sempre val la pena:

o

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada