Què en trobau?

A tots els pobles que conec, si deixes el cotxe mal aparcat el més probable és que quan hi tornis et trobis una multa en el parabrises. Es veu que consideren que s’ha de respectar allò que és de tots i que si un conductor, per estalviar-se caminar cinquanta passes, aparca on li dóna la gana, és just que en pagui les conseqüències.

Bé, a tots els pobles, no: a Sant Llorenç molta gent aparca als carrers on està prohibit, a la plaça o ran d’un capdecantó sense que cap municipal el sancioni. Desconec el perquè passa això, però som del parer que si han de continuar així valdria més retirar tots els senyals de trànsit i que tothom faci el que vulgui.

I vosaltres, trobau que s’han de sancionar els que no respectin les normes de circulació, o no?

3 comentaris a “Què en trobau?

 1. Home… la pregunta és tan contundent que només podem donar un sí per resposta (això o erogar les normes i viure en l’anarquia). Ara bé l’avantatge de viure en un poble petit és que tots ens coneixem i al final sempre són els mateixos que aparquen allà mateix. Per això jo sempre he estat partidari d’avisar abans de multar. El problemes és que a Sant Llorenç no hi ha la següent passa: aquell que és reincident o fa la infracció massa grossa ha de ser multat.
  Però és que a més hi ha dues llegendes urbanes que tampoc ajuden:
  – La gent aparca davant les cotxeries amb gual perquè “tothom sap que tanmateix a Sant Llorenç no hi ha grua”. És això possible? Som el poble troglodita?
  – Si ho tens bé, vas a la Sala parles amb qui hagis de parlar i te lleven la multa. Serà vera?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada