Escorcolls a l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

En aquests moments un equip del departament de duanes de l’Agència tributària està procedint a l’escorcoll de l’ajuntament de Sant Llorenç.

Per la informació que tenim aquest escorcoll formaria part de l’anomenada “Operació Pokemon (Malversació de cabdals, blanqueig de capitals, suborns…). S’estaria cercant informació de l’empresa concessionària de la recollida de fems i triatge. De moment s’han inspeccionat l’ajuntament de Sant Llorenç, les oficines d’informàtica i la delegació de Sa Coma.

La noticia a l’Última Hora

Noticia a El Pais 

Seguirem informant.

 

Un comentari a “Escorcolls a l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

  1. Hem afegit dos vídeos. Un de IB3 i un altre gravat per un aficionat (no sabem qui) que podeu trobar a la noticia de la web del Diario de Mallorca. Es venen sentint rumors durant tot l’horabaixa, però esperarem a tenir informació fiable per publicar-la.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada