Quatre imputats per l’operació Pokemon a l’ajuntament de Sant Llorenç

Arrel dels fets ocorreguts ahir a les dependències municipals han estat imputades quatre persones. Segons informacions del Diario de Mallorca en aquests moments resten imputats: el batlle Mateu Puigròs, el regidor Mateu Frau i l’ex-regidor Joan Planas ( i el propietari de l’empresa ECONAR amb domicili a Manacor. Noticia de DM.

Seguirem informant

Un comentari a “Quatre imputats per l’operació Pokemon a l’ajuntament de Sant Llorenç

  1. Per no dur a embulls i a males interpretacions cal dir que el diari assenyala que “Cabe destacar que ninguno de los tres ediles imputados fueron detenidos, aunque sí quedaron incomunicados y con la orden de no hablar”.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +5 (de 7 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada