Concert a Sant Salvador, d’Artà

La delegació de l’Obra Cultural a Artà ens ha fet arribar aquest comunicat:

Des de la delegació d’Artà de l’Obra Cultural Balear, organitzam, el proper diumenge dia 2 d’agost, a les 21.30 h, al Santuari de Sant Salvador d’Artà, el tradicional concert de Sant Salvador, que enguany comptarà amb Cris Juanico i el grup GreSka.

Cris Juanico presentarà el seu nou disc f(a)usta, a més de les cançons de sempre i que ja formen part del públic que el segueix.

Amb el d’enguany, l’OCB d’Artà ja fa set anys que organitza aquest concert, pel qual han passat, des de 2009, el grup Manel, Els Amics de les Arts, Roger Mas, Obrint Pas, Pep Suasi, Elka i els Electrodomèstics, Josep Thió i Natxo Tarrés, i enguany Cris Juanico. Però aquest tradicional concert es remunta al principi de la democràcia, a finals dels anys 70, tot i que hi va haver uns anys en què no es va organitzar. Fou llavors quan l’Obra Cultural Balear va decidir de recuperar-lo, i convertir-lo en quelcom propi del poble d’Artà, i un referent de la música en català.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada