Comunicat d’Esquerra Republicana al voltant dels escorcolls a l’ajuntament de Sant Llorenç

Després d’observar els fets ocorreguts durant aquesta setmana passada, el comitè local d’Esquerra Republicana de Sant Llorenç des Cardassar ha resolt que:

S’ha de tenir prudència. Hem de tenir en compte que al cap i a la fi la gent que forma part dels partits polítics som persones com la resta i s’ha de ser molt sensible a l’hora d’acusar a qualcú sense tenir-ne proves fefaents.

Dit això volem deixar clar que pensam que l’ajuntament de Sant Llorenç hauria de publicar un comunicat oficial a on s’hi detalli tota la informació que es pugui publicar al voltant d’aquests escorcolls. Si els partits que ara formen l’equip de govern feren bandera durant la campanya electoral de la transparència i d’apropar la institució a la gent, ara és el millor moment per demostrar-ho.

Comité local d’Esquerra Republicana de Sant Llorenç des Cardassar

Logo Esquerra Sant Llorenç llarg

3 comentaris a “Comunicat d’Esquerra Republicana al voltant dels escorcolls a l’ajuntament de Sant Llorenç

 1. No tentenc el comunicat, de fet trob que no diu res, demana transperència quan hi ha decretat un secret se sumari.
  Pel meu costat, entenc que cal esperar i sobretot, no importa fer comunicats si no hi ha res a dir, i el meu recolzament sobretot a la tècnica de Medi Ambient que tan bona feina ha fet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 12 vots)
 2. Avui en dia i després del que ha passat per totes les CCAA, tots els partits parlen de “transparència i d’apropar la institució a la gent”,

  Jo sóc del parer que Internet és el millor sistema per fer-ho, però la web de l’Ajuntament és força deficitària per manca de informació i voluntat.

  Per què no es publica el Pla de Govern o el Pla Actuació Municipal a la web? o per què no s’afegeixen uns correus webs per tenir una comunicació directa entre ciutadans i regidors ? Compareu les webs per exemplificar-ho :
  http://www.santllorenc.es/corporacio/corporacio.asp
  https://www.santfeliu.cat/common/doc/document.faces?xmid=26407

  Cada regidor de St.Feliu té un correu electrònic on poder enviar dubtes sobre l’àrea que cada un s’ocupa. I puc assegurar que contesten els emails rebuts, ho he pogut comprovar,

  O almenys fer com els serverins a l’espai web:
  https://sede.sonservera.es/portal/sede/se_contenedor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&codbusqueda=314&language=ca&codResi=1&codMenuPN=194&codMenu=206&layout=se_contenedor1.jsp&layout=se_contenedor1.jsp

  A veure si això serveix d’alguna cosa i algú fa canvis al respecte … i no tot queda amb paraules.

  //*//

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada