5 comentaris a “Craft Beer & Swing Festival

 1. Una gran iniciativa… i una novetat que ha donat aire fresc a aquestes Festes.
  De totes de cara a l’any que ve crec que hi ha algunes coses a millorar… (era la primera edició així que són normals els errors, l’important ara és analitzar-los i corregir-los).

  Per ser una degustació de cervesa (era una part essencial de la festa) és quasi pecat que en alguns sortidors fos calenta (almanco a l apart del vespre). S’haurà de mirar…

  Tot estva un poc massa estret i apinyat. Potser ajuntar en una plaça com la de l’Ajuntament picades, degustació de cervesa, concert i ball de swing és un poc massa. O bé s’han d’ampliar les casetes cap als carrers colaterals (tipus fireta) o bé s’han de posar més cap a la vorera i no damunt la plaça per així deixar lloc al ball i al concert. Igualment era despesperant demanar alguna cosa a la barra. Potser ajuntar picades i cervesa sigui massa per l’espai que hi ha. Com dic o s’amplia o jo me plantejaria només donar cervesa i picades que no uguin preparació (que és el que augmenta l’espera) tipus el piscolabis de can Pedro o Bar Nou: patatilla, bessons, pinxos amb camaiot, cuixot, formatge… (ja preparat). Això evitaria molts embossos… (un servidor, desesperat, va acabar menjant un perrito).

  Tot això són ressenyes per millorar le festa, però en cap cas vull llevar el mèrit a aquesta bona iniciativa i esper que l’any que ve s’animin de nou.

  Estaria bé que més gent opinàs, no fos cosa fossin paranoies meves…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 5 vots)
  • Crec que no s’esperaven la gentada que hi va anar, recorda que era la primera vegada que es feia i tots els involucrats sabran on millorar per la propera ocasió. No siguis tant remugón presi, es volia fer algo diferent. Segur que la propera serà molt millor!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
   • No som gens remugón, de fet he alabat l’acte, només propòs millores. És la manera de progressar o no?
    Es diu crítica constructiva Lauriiii

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 5 vots)
    • Es diu cervesa calenta i això no té perdó!

     El fet que de 4 sortidors de cervesa només un la dónes freda és un error MOLT greu en una fira de cervesa.

     Un dels “entesos en cervesa” que les servien darrera la barra em va donar un tassó amb una proporció 30% de liquid (calent) 70% d’escuma. Quan em vaig queixar i li vaig demanar si allò era una fira de degustació d’escuma (rollo el bulli) em va dir “però es artesana”. Serà artesana però servida així no crec que ningú es quedes amb ganes de repetir.

     Els altres temes que comentes, distribució, menjar… Si que són imputables al fet de ser la primera edició i segur que milloren. Ara lo de la cervesa… I tanta sort que alguns membres del consistori es varen posar a servir perquè sinó encara hi hauria cua

     VN:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: +9 (de 9 vots)
 2. A mi, a part del que ja s’ha comentat, em faltà que a dalt de les parades hi hagués el nom de la cervesa o menjar, ja que sinó et posaves a fer cua a cegues. Tot i això una iniciativa per repetir.
  Salut

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada