Matrícules 2015-2016 Escola de Música Bernat Pomar

Per segon any consecutiu baix la direcció d’Antònia Capó, i Rosa Carbonell ha obert les matricules pel nou curs, ” l’Escola de Música Bernat Pomar” els alumnes es poden matricular i assistir a classes a Cala Millor i Manacor.

cartell 15-16 Escola música Bernat PomarL’Escola de Música Bernat Pomar és una escola de música que es dedica a l’ensenyament del violí, el piano, i llenguatge musical a partir del mètode que va desenvolupar el violinista i pedagog Bernat Pomar. Utilitza uns llenguatges i mètodes per a totes les edats, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne. Aquesta metodologia es basa en la pràctica, la constància i la il•lusió. A l’Escola de Música Bernat Pomar es combinen les diferents matèries: el treball rítmic i auditiu, la pràctica instrumental, i la vivència de l’actuació en públic. L’objectiu és que l’alumne faci música i en participi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada