Actuació del saxofonista Bob Sands i la Glissando Bigband

Els amants del jazz tenen una cita al Teatre de Manacor, el dissabte dia 13 de setembre, a les 19:30h, amb la Glissando Bigband, que acompanyarà al saxofonista nord-americà Bob Sands. Nascut a Manhattan el 1966. Estudia Piano des dels 5 anys. Als 9 anys, comença a estudiar el saxofon. Obté el Bachelor of Music Degree (Saxòfon clàssic) d’Eastman School of Music (University of Rochester) el 1988. Obté el Master of Music Degree (Musica de Jazz i Comercial) de Manhattan School of Music el 1991 amb honors. en 1987 i 1988, rep El Premi Honorable Mention de la revista DownBeat. Professors principals: Ramon Ricker, Bob Mintzer, Bill Dobbins, Ray Wright, Al Regni i George Coleman.
El 1992 es trasllada a Madrid, on viu actualment. És professor d’harmonia de jazz, i director de Big Band en Musikene de Sant Sebastià. Apart de tocar com a solista, i director és músic habitual en les gravacions i gires d’artistes com: Joaquin Sabina, Serrat, Miguel Rios, Marta Sánchez, Ana Belén, Lolita, entre altres.
IMG_0639DISCO BOB 3.3A270213

2 comentaris a “Actuació del saxofonista Bob Sands i la Glissando Bigband

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada