Cicloturistada 2015

Ja que el nostre Serafí no és home de bibicleta, he aprofitat avui per posar-me la disfressa de reporter i he fet algunes fotografies de la cicloturistada 2015. 

No sé si l’hora era matinera (les nou del matí) o si el cel tapat ha espantat a alguns, però m’ha semblat que hi havia menys gent que altres anys. De totes maneres un centenar de valents, més grans i més petits, s’han llançat cap a la meta (Cala Millor), on els esperava un bon refrigeri. Per la tornada hi ha hagut una novetat: per primera vegada s’ha usat la via verda. Una bona idea perquè panxa plena haver de tornar fer aquelles costes… costava molt!!!

Enhorabona als organitzadors i que continuï l’any que ve que no hi ha res més guapo que de nin fer una festa com aquesta i de gran encara mantenir-la, ara acompanyat del teu fill/-a (és el cas d’un servidor). I que no és guapo això… miam si amb un poc de sort arrib a poder-hi dur els meus néts. Endavant!!!

La partida

La partida

Arribada a la berenada

Arribada a la berenada

Reposant forces a Cala Millor

Reposant forces a Cala Millor

 

Esperant per tornar

Esperant per tornar

N'hi ha que tenien gana

N’hi ha que tenien gana

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada