Cicloturistada 2015

Ja que el nostre Serafí no és home de bibicleta, he aprofitat avui per posar-me la disfressa de reporter i he fet algunes fotografies de la cicloturistada 2015. 

No sé si l’hora era matinera (les nou del matí) o si el cel tapat ha espantat a alguns, però m’ha semblat que hi havia menys gent que altres anys. De totes maneres un centenar de valents, més grans i més petits, s’han llançat cap a la meta (Cala Millor), on els esperava un bon refrigeri. Per la tornada hi ha hagut una novetat: per primera vegada s’ha usat la via verda. Una bona idea perquè panxa plena haver de tornar fer aquelles costes… costava molt!!!

Enhorabona als organitzadors i que continuï l’any que ve que no hi ha res més guapo que de nin fer una festa com aquesta i de gran encara mantenir-la, ara acompanyat del teu fill/-a (és el cas d’un servidor). I que no és guapo això… miam si amb un poc de sort arrib a poder-hi dur els meus néts. Endavant!!!

La partida

La partida

Arribada a la berenada

Arribada a la berenada

Reposant forces a Cala Millor

Reposant forces a Cala Millor

 

Esperant per tornar

Esperant per tornar

N'hi ha que tenien gana

N’hi ha que tenien gana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada