La patrona de sa Coma, Santa Maria estrena capella

Avui  dissabte a les 21:00h a l’Església de Santa Maria de sa Coma, hi haurà missa solemne i ball de l’oferta en honor de la Patrona de sa Coma, Santa Maria. A més estrenarà capella pròpia, ja que ha estat ubicada a la dreta del Sant Crist.

Des la inauguració de l’església, la verge no tenia un espai propi estava situada al costat de la pila baptismal. Per poder fer el canvi, el sagrari ha estat ubicat a la dreta l’altar.
El dinàmic i nou rector de la zona costanera, fra Pere Vallespir, ha anat incorporant tot una sèrie de millores, i arreglant tots els desperfectes que hi havia. Entre les millores cal destacar les dues sales per a catequesis independents que han quedat incorporades a l’interior de l’església, s’han canviat las bombetes que tenien un alt consum a més d’arreglar la il•luminació, vidres romputs, pintades a portes a causa dels sistemàtics actes vandàlics, etc.
Per poder pagar tots els desperfectes que hi havia va aconseguir el permís del bisbe Mons. Javier Salins, per poder llogar la vivenda parroquial i aconseguir uns ingressos que ajudaran a pagar els deutes. Ja que l’església des de sempre només s’obri al culte els diumenges, durant els mesos d’estiu són nombrosos els turistes que demanden els serveis religiosos, però tres mesos no basten per pagar el seu manteniment, i als mesos d’hivern és molt poc el que es recapta.
Fotos Santa Maria esgléisa 11-09-2015 002

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada