Festes Santa Maria de sa Coma

Aquest cap de setmana s’han dut a terme una sèrie d’activitats en motiu de les festes de Santa Maria de sa Coma.

Dissabte dia 12, els nins i nines pogueren gaudir d’un dematí carregat d’activitats multiesportives que es va realitzar a devora les pistes de pàdel. Entre elles, hi va haver taller de pintar cares, castells inflables, jocs variats i berenar de fruita a càrrec de l’Amipa Punta de n’Amer. Per acabar, es va realitzar una festa de l’espuma amb música que fou tot un èxit.

image image image image

Altres actes del dissabte dia 12 foren el ja tradicional dinar de paella al local de la Gent Gran Punta de n’Amer, que comptà amb molts de participants i en el qual assistiren les autoritats, així com també la missa solemne en honor a Santa Maria de sa Coma que es va celebrar a les 21:00h a l’Església.

Diumenge dia 13, la festa es concentrà a la Punta de n’Amer, on es va dur a terme el Campionat de tir de fona organitzat pel Club Foners de Mallorca. En aquesta competició hi participaren foners de diversos indrets de Mallorca, i després es va realitzar una tirada local que consistia en una petita competició en la qual participava la gent que ho volia provar. Finalment es va dur a terme l’entrega de trofeus a càrrec del batle Mateu Puigròs i del regidor Nicolau Bordal; i un refrigeri per a tots els assistents.

sa coma4 fona fona1 fona2 fona3 fona4 fona6 fona8 fona9 fona10 fona11 fona12 fona13 sa coma1 sa coma2 sa coma3

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada