Què en trobau?

Diuen que és un tema cultural. Segurament ho varem aprendre de petits i sense adonar-nos…tenim tendència a fixar-nos més amb el que no ens agrada que amb el que ens agrada!. Però…¿Podrieu citar un o dos motius de satisfacció que us comporta viure en el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar?

I en relació a altres pobles veinats?

Sant Llorenç

3 comentaris a “Què en trobau?

 1. Igualment tranquil·litat, l’avantatge de conèixer-nos quasi tots (que també té alguns desavantatges), un paisatge que meravella (els Malalts ho van deixar ben clar al seu vídeo amb tots els foraviles que tenim), la mar, pocs conflictes en general, …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. La proximitat al mar i a la vida del camp. També la facilitat de poder practicar gran varietat d’esports a l’aire lliure amb amistats. Però, sense cap dubte, la major satisfacció és el record d’una infància molt feliç, rodejada de família i persones peculiars de la localitat que deixaren moments marcats en la memòria imborrables.
  Segur que els habitants als pobles veïnats deuen pensar el mateix de la seva localitat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada