Avui gran estrena d’INFINIR

Es tracta de la nova obra de Toni Gomila (Acorar), que compta amb un elenc d’actors de primera, com són Santi Pons, Catalina Agnès Florit i Miquel Àngel Torrens. Infinir és una obra entre la diversió i el desconcert, entre el mirall i la paret, entre el conflicte generacional i la generació sense conflictes.

L’estrena d’INFINIR a Sa Màniga AVUI divendres i DEMÀ dissabte ja serà especial (o espacial!), però és que a més, després de les funcions estrenarem ‘LES POST D’INFINIR’, un espai on podreu fer una espipellada amb les delícies de MANDUKA STREET FOOD i la música de DJ DOCTOR MAGNETO. Hi ha millor pla possible sota les estrelles?

 

Reserva d’entrades al 971 587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada